Oisterwijk

 

Parel in ’t Groen, Parel van Brabant en het ‘Laren van het Zuiden’. De talrijke eretitels waarmee Oisterwijk (26.000 inwoners) alom wordt bejubeld, tonen aan dat u te gast bent in een bijzonder stadje.

Met 800 jaar stadsrechten, een uniek natuurgebied (bossen en vennen) om te wandelen en fietsen en een bruisend centrum waar het kwalitatief hoogstaand winkel- en restaurantaanbod menigeen zal overweldigen. Oisterwijk kent zijn gelijke nauwelijks, als u een middag luxe wilt flaneren. Shoppen, genieten van kunst en cultuur en uitrusten of lunchen op een zonnig terras.

Welkom dus in de Parel in ’t Groen waar u zomer en winter volop geniet. Voor toeristische informatie heeft Oisterwijk een eigen Bezoekerscentrum Natuurmonumenten en een VVV-kantoor. Wie met openbaar vervoer reist stapt gewoon uit op het NS-station in Oisterwijk! Uw auto parkeren kan in Oisterwijk vaak nog voor de deur (betaald) of op de nabijgelegen parkeergarage.

Tot kijk in Oisterwijk!
 

Oisterwijk Nieuws
Van Loes: Het kloppend hart van Oisterwijk
14 August 2020 17:32 uur

Loes Westgeest wandelt bijna dagelijks door de Oisterwijkse natuur, maakt foto’s en gedichten:

Film: Lovo kort
14 August 2020 08:21 uur

De lokale omroep voor Oisterwijk met kort Oisterwijks nieuws, in enkele losse filmpjes:

Omdat hij zo mooi is
14 August 2020 07:51 uur

De Oisterwijkse natuur is zo mooi!  

Bezoek Oisterwijk voor de garagesale in Westend en Pannenschuur
14 August 2020 07:43 uur

Bezoek Oisterwijk deze zndag voor degaragesale in de wijk Westend en Pannenschuur. Op zondag 16 augustus tussen 10:00 en 15:00 uur is er een heuse garagesale. De wijken Pannenschuur en Westend hebben hun krachten gebundeld om gezamenlijk een nog mooiere, leukere en tot nu toe grootse garagesale te kunnen organiseren. Lekker vanuit eigen huis, garage...

Het weer in Oisterwijk